Vacature groep 4 (tijdelijk) 

Vanaf heden tot in ieder geval 16 februari 2024 is op odab Westerschool in Wildervank een tijdelijke vacature beschikbaar voor een leerkracht van groep 4 (1,0 / 40 uur). Het is mogelijk dat je voor 0,1 (middag) voor groep 7 staat. Dit gaat echter in goed overleg en stemmen we samen af.

Als leerkracht geef je les vanuit de vijf daltonkernwaarden: verantwoordelijkheid, samenwerking, effectiviteit, zelfstandigheid en reflectie.

Je biedt onderwijs passend bij wat de leerlingen kennen en kunnen. Samen met collega’s, leerlingen en ouders streef je naar een veilig pedagogisch klimaat op basis van vertrouwen.

Je werkt samen met je duo-collega en de unit-collega's; zij kunnen je net als de IB-er en directeur ondersteunen bij het goed uitvoeren van je werkzaamheden.

Ook als je parttime wilt werken (minimaal 0,4 / 16 uur) nodigen we je van harte uit om te reageren. Werkdagen zijn in dat geval in overleg.

Einddatum van 16 februari 2024 is op dit moment niet met zekerheid aan te geven. Het is  mogelijk dat de aanstelling na de voorjaarsvakantie doorloopt.